Ida Ising stellebag

Vi har vært så heldige å få prøve ut en Ida Ising stellebag siste tiden, og jeg har falt helt pladask. Den er så fin ♥ 

Den er designet av den danske småbarnsmoren Ida Ising, og ble til da Ida fikk sitt første barn. Det begynte med at hun fikk en hjemmesydd stellebag av sin svigermor, som viste seg å være utrolig praktisk. Denne ble forløperen til dagens Ida Ising stellebag! Jeg elsker den historien, måten Ida har tatt disse stellebagene videre og at hun legger så stor omtanke i produksjonen av dem. Stellebagene er produsert i EU, og er laget av øko-tex materialer, ekte lær og tre, så her finner du ikke noen skumle, giftige stoffer noe sted. Akkurat slik jeg liker det!

Her er en fullstedig oversikt over alle materialer som er brukt i bagen

Nydelig dansk design
DSC_0275

For meg er viktig at ting ikke bare er pene å se på, men at de også er praktiske og holder god kvalitet, og denne stellebagen oppfyller alle ønskene mine. Det som er annerledes med denne stellebagen er at den også er et mobilt stellebord, så man kan enkelt skifte på barnet sitt hvor enn man er og ikke minst, helt hygenisk. Når man åpner bagen kommer det frem en 2 cm tykk madrass, samtidig som man har alle stellesakene lett tilgjengelig i to romslige lommer på hver side av madrassen. Perfekt for meg som har litt småpanikk for stellerom og andre steder man ikke vet tid ble vasket sist. Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde hatt denne når Amalie også var liten!

DSC_0188

ida

Denne stellebagen gleder jeg meg å bruke masse, den kommer til å bli helt super å ha med på farten fremover. Nå er vi alltid forberedt!

Stellebagen får du kjøpt hos Barnas Hus, både i butikk og online.Ta en titt på utvalget deres her! 

On the go!

Ida Ising

Innlegg i samarbeid med Ida Ising

Advertisements

3 thoughts on “Ida Ising stellebag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s