Den stille stunden

Tennene er pusset, og vi kryper sammen under den kalde dynen. Helt inntil.
Vi finner frem en bok, en sang, et lite eventyr eller kanskje vi bare skravler litt akkurat denne kvelden. Du forteller meg noen av hemmelighetene dine, og jeg gjemmer hvert eneste sekund av denne stunden i hjertet mitt. For dette er en av de fineste stundene jeg vet om. Bare du og jeg.

Snart er det tid for å sove. Du vil jeg skal være her hos deg, for ute i loftstuen så du et lite spøkelse. Du kryper enda nærmere. Klart jeg skal være her. Jeg vil alltid være her.

Jeg holder rundt deg, mens pusten din blir roligere og roligere. Helt til du sovner. Og så ligger jeg litt til. Bare for å kjenne varmen din. For å snuse inn lukten av deg. For å se på deg, og for å kysse deg på det myke kinnet ditt. Så utrolig god du er.

Som jeg elsker deg!

hj

 

Advertisements

9 thoughts on “Den stille stunden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s