Et lite hei

Plutselig har tiden flydd så altfor fort! Dagene har løpt helt i fra meg den siste tiden, og noe sier meg at tempoet ikke kommer til å senke seg med det første. De neste dagene er fullpakkede! Jeg forteller mer senere, men tenkte jeg bare ville stikke innom og si hei i første omgang. Det er altfor lenge siden! Selv om dagene fremover blir fullpakkede er målet mitt å få til å blogge hver dag, stort sett. Selv om det er stille her, tenker jeg på bloggen og dere som titter innom her hele tiden ♥


For et par dager siden var vi på en liten stand her i bygda vår, jeg og de to små. Det var helt nydelig i vårsola! Og bare et par dager senere var vi jo halvveis nedsnødd! Jeg er veldig glad i snø og vinter, men nå vil jeg ha vår. Heldigvis er sola fremme i dag igjen, og snøen tiner som bare det. Jeg krysser fingrene for at vi kan beholde dette være gjennom påsken!

DSC_0033

berse

Noen små fingre som syntes det var litt rart med sand ♥
å nei, sand

12

Og bare et par dager senere…

nedsnødd

Advertisements

2 thoughts on “Et lite hei

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s