Hipp hurra for verdens beste mann

I går hadde mannen bursdag! Gratulerer så mye med dagen, kjære ♥

Det ble ikke så mye feiring i går, men vi koste oss her hjemme med hjemmelaget pizza og litt godt i sofakroken. Feiringen har vi heller tatt i dag, og vi startet med lunsj på Egon. Amalie hadde satt løpeskoene på superspeed, så det ble et hektisk måltid, og jeg lurer virkelig på hva de andre gjestene trodde, vi må jo ha sett litt smågale ut ;) Hoho, men vi fikk nå spist opp maten alle sammen og kom oss helskinnet ut i bilen igjen. Puh, jeg tror det blir en stund til vi våger oss ut hele gjengen for å spise igjen ;) 

Da vi kom hjem fortsatte feiringen med familibesøk, gaver, taco og kaker. Det var kjempekoselig, og Amalie storkoste seg med besøk av sin jevngamle fetter som hun ikke hadde sett på en stund nå. De to er virkelig et radarpar! I morgen skal vi på kino med dem – Amalies første kinotur. Det blir spennende!

Nei, nå kjenner jeg at jeg er helt utslitt etter all feiringen, jeg tror det er på tide å ta kvelden. Vi sees i morgen! 

Det eneste bildet jeg rakk å ta i dag – min gave til mannen bursdag

Advertisements

3 thoughts on “Hipp hurra for verdens beste mann

    1. Ja, det kjenner jeg meg veldig igjen i! Det var så koselig <3 Men tror vi skal vente på en litt mer spennende film før vi prøver oss igjen, for vi ble litt rastløse begge to i dag, men det gikk over all forventning ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s