Bringebæret og sjokoladen

«Hvis du smaker på bringebæret, så skal du få en sjokolade.» Ordene smaker litt vondt i det jeg sier dem, men nå har jeg gitt opp. Jeg har så lyst til at Amalie skal like bringebær, det er jo så sunt og godt. Og hun elsket bringebær da hun var liten, men plutselig var det stopp og siden har hun nektet å smake. Jeg har prøvd mange ganger, for jeg har vært overbevist om at hun vil like det igjen – om hun bare får smakt. Og nå var jeg lei av å spørre pent.

Jeg holder et stort og rødt bringebær frem foran henne, og hun er ikke vond å be, selv om det lille fjeset krøller seg når hun putter bringebæret i munnen. Men så smaker hun litt til, og litt til, og plutselig er hele bringebæret borte, enda jeg sa at hun bare trengte å ta en liten bit. Fornøyd tar hun i mot sjokoladen sin, og jeg går ut på kjøkkenet. Etter en liten stund hører jeg en stemme fra stuen; «Kan jeg få mer bringebær, mamma?»

Yes!

Noen ganger er det helt greit med små bestikkelser ♥

bringebær til en liten jente

Advertisements

3 thoughts on “Bringebæret og sjokoladen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s