Amalies første kinotur

I går ettermiddag tok jeg med Amalie på kino for aller første gang. Det var så koselig! Vi dro sammen med Amalies tante og fetter, og de to små hadde gledet seg lenge. Vi så Asterix: Byplanleggeren, som falt i ganske god smak hos store og små, men både jeg og Amalie rakk å bli litt rastløse før filmen var ferdig. Hoho, jeg er jo ikke vant til å sitte stille så lenge lenger ;) Jeg tror vi skal vente på en skikkelig spennende film før vi prøver oss igjen, selv om det gikk over all forventning. De små var så flinke, og litt hopp og sprett må man jo forvente seg med 3-åringer på kino ♥ Amalie har allerede spurt om vi snart skal på kino igjen, så nå må jeg begynne å følge med på kinoprogrammet fremover. Tror jeg gleder meg like mye som henne!

Tid tok dere med de små på kino for første gang?

Koser oss på kino!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s