Christian 9 måneder

Her om dagen ble lillegutt ni måneder!

Han er sånn en god gutt, alltid så blid og glad, vår lille solstråle. Og for en tålmodighet! Han lar seg ikke stresse av noen ting, ikke engang når Amalie herjer som verst og bærer han rundt i hele stuen. Han bare ler og koser seg. De to har så mye glede av hverandre allerede, søsken er jo bare det beste som finnes ♥

3

I forrige uke tok han sitt første steg! Han stod inntil sofaen, og plutselig slapp han seg og tok et steg mot meg. Han ramlet raskt, men et lite steg var det. Han er ikke redd for å slippe seg i det hele tatt, og han prøver seg stadig. Han mangler litt på balansen enda, men den begynner å bli gansek god nå, så det er nok ikke så lenge før han klarer et par steg alene. Men han reiser seg ofte opp midt på gulvet, og blir stående lenge uten noe å støtte seg på. Om han har støtte, går han rundt her inne som bare det. Han er ganske forsiktig, så utrolig nok har det vært minimalt med knall og fall. Heldigvis!

2

På matfronten er han veldig lettvint – han spiser alt og han har god matlyst. Krysser fingrene for at det holder seg slik! Han har også fått en hel haug med tenner, nå er vel den 8. på ut tror jeg. De første tennene var ganske plagsomme å få, men de siste tennene har vi så vidt merket. Krysser fingrene for at det også fortsetter slik ;)

Christians favoritter: gå med støtte, rote i oppvaskmaskinen og dra ned ting fra vinduskarmene
Ikke så gøy: Å ta på tøy
Kallenavn: bassen
Lengde og vekt: Tja, ca 8,5 kg og 72 cm tipper jeg. Vi har ikke tatt målene i det siste, men jeg merker at han har vokst den siste tiden. Alt tøyet er blitt så lite!

Her kan du lese om Amalie da hun var 9 månder.

Advertisements

2 thoughts on “Christian 9 måneder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s