Strikket smekke

Innimellom er det deilig med noen små strikkeprosjekter, som man kan bli ferdig med i løpet av en kveld eller to. Smekken jeg har strikket her er veldig rask å strikke, men jeg tror jammen meg jeg klarte å drøye den ut over minst tre kvelder. Og da strikket jeg hver gang jeg hadde ledig tid! Hoho, ikke rart det tar lang tid med Acne-genseren min ;)

Strikkede smekker er supergode! De er tykke og rillene gjør at de suger opp masse væske uten at det blir vått igjennom, og så de de veldig slitesterke. Planen er å strikke en del av disse, siden jeg absolutt foretrekker disse fremfor kjøpesmekkene våre.

Oppskriften finner du her! 

Har du noen strikkeprosjekter på gang?

Spisetid

Advertisements

3 thoughts on “Strikket smekke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s