Så var påsken over for denne gang

Og for en påske! Selv om vi bare har vært hjemme hele påsken, har vi kost oss så utrolig mye. Jeg er litt lei meg for at den alt er over, for min del kunne den gjerne ha vart et par dager til. Men vi fikk i hvertfall en myk start på hverdagen, Amalie har hatt planleggingsdag i dag, så vi har kost oss her hjemme og tatt det veldig rolig siden Christian har hatt litt feber. Det var ganske godt med en rolig dag, siden vi har hatt fullstappet program alle påskedagene. Vi har fått vært masse ute i det nydelige været, hatt to turer til Dyreparken, vært på flere familiemiddager og så har vi begynt å gjøre klart Christians rom, og alt dette uten stress, bare kos. Stort sett ;) De to små har vært i perlehumør, og det har nesten vært så jeg har måttet klype meg litt i armen. Nå bare gleder jeg meg til neste påske! Og det gjør Amalie også, hihi, hun venter veldig på at påskeharen skal komme igjen.

Har dere hatt en fin påske?

amalie og chr

bustejentamannenkaste stein

Advertisements

3 thoughts on “Så var påsken over for denne gang

  1. Så herlig! Her ble det en veldig amputert påske»ferie» siden jeg jobbet fire dager. Men gleder meg veldig til neste år :-) Misunner dere været jeg altså! Bar vei og åpen sjø :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s