Kontorkrok

Som jeg nevnte i forrige innlegg, så har vi begynt å gjøre klart Christians rom i påsken. Frem til nå har det fungert som kontor og gjesterom, men nå har vi flyttet kontordelen ut i loftstuen. Gjestesengen får stå igjen for nå, det er jo begrenset hvor mye Christian kommer til å bruke rommet på en god stund enda. I loftstuen stod det en gammel tv som aldri ble brukt, så den har endelig kommet ut og gitt plass til pult og hyller. Mannen flyttet alt mens jeg var nede med de to små, og jeg synes det ble veldig fint, selv om vi nok kommer til å gjøre litt forandringer etterhvert. Det er mulig vi skal ha litt større pult, vi har egentlig en hjørneløsning som hører til denne, men den blir litt for stor å ha i loftstuen, så vi må se oss om etter noe nytt etterhvert, og vi trenger også mer hylleplass for å få orden i alle sakene våre. Men så langt, tommel opp! Så nå er Christians rom nesten rensket, og slik blir det nok stående en liten stund. Jeg finner ikke helt ut hva jeg vil gjøre der inne. Male? Tapet? Ingenting? Hmm, vanskelig altså!

Kontoret

Ny kontorkrok

Advertisements

One thought on “Kontorkrok

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s