Fru Trøttesen og lille febergutt

De siste dagene har lillegutt vært plaget med feber, stakkar. Det er en liten tann på vei ut, så jeg mistenker at denne kan ha en finger med i spillet, selv om de vel egentlig sier at det å få tenner ikke gir feber, men her er det i hvertfall stort sett alltid feber når en tann er på vei. Feberen er på det høyeste om natten, og det gjør at Christian sover veldig dårlig. Rundt klokken ett hver natt må vi stå opp og finne paracet, ellers får han ikke får sovet i det hele tatt. Jeg håper han er på bedringens vei nå, og jeg krysser fingrene for at denne natten blir litt roligere. Heldigvis er han i godt humør på dagen, i mellom de verste feberkulene. Stort sett så suser han rundt i full fart med storesøsters gåvogn, stolt som en hane, og nå har han lært seg å snu den også, så nå er det bare å passe seg ♥

Gladgutten min

Og slik gikk det i dag på morgenen da jeg skulle trakte meg litt kaffe ;)

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s