17.mai klær på pinnene

Jeg har så strikkedilla for tiden! Seriøst, jeg tenker på masker, pinner og nye prosjekter hele tiden, og jeg bruker hvert ledige minutt til å strikke. Bare spør mannen, rydding er nedprioritert! Acne-genseren min er ferdig om noen få dager, Amalie har fått to nye kronepannebånd, og jeg er i gang med 17. mai klær til Christian. Sistnevnte er jeg veldig spent på, for jeg har jo ikke strikket så mye enda, men oppskriftene er relativt enkle, så jeg tror det skal gå veldig bra.

DSC_0084

17. mai-klærene til Christian består av en liten seleshorts og ei enkel rillejakke, som jeg skal strikke i en nydelig gråblå farge som heter Jeansblå fra Sandnes garn. Jeg har akkurat en måned på meg om jeg skal klare å få det ferdig til 17. mai, så jeg får bare henge i. Mønstrene fant jeg i hefte 1408 fra Sandnes, og  der var det mye annet fint også, som jeg skal prøve meg på senere. Jeg har i grunnen planlagt strikke- og syprosjekter lagt utover høsten allerede ;)

DSC_0116 DSC_0122

Jeg gleder meg så til å se lillegutt i klærene jeg lager til han! Det er noe spesielt med å kunne lage sine egne klær synes jeg ♥ Snart må jeg få tatt meg en liten shoppingtur også, selv om lillegutt ikke er glad i bilen for tiden, men både jeg og de små trenger litt mer til 17. mai garderoben. Jeg tenkte at Christian skal ha en hvit skjortebody og hvite strømpebukser til klærene jeg strikker, og så må han få seg et par med sko. Sine første sko! For nå har han så vidt begynt å gå ♥

DSC_0149

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s