De første skoene

Christian har begynt å stabbe rundt her på de fine, små beina sine, så i dag var det på tide å kjøpe et par med sko til han. Vi hadde en lynrask tur på Sørlandssenteret, og vi tok de første og beste skoene vi fant, et par hvite sko fra Superfit. Jeg hadde egentlig tenkt meg mørkeblå sko, men følte at det passet fint med hvite sko nå som det er går mot varmere tider, og så passer de så fint til alt han har i garderoben sin,og ikke minst 17. mai klærene hans. For det er jo veldig viktig at alt matcher! Hoho, hvis ikke får jeg vondt i øyene ;)

DSC_0278

Skoringens hjemmesiden har de masse fin informasjon om små føtter! Disse punktene gjelder for dem som skal ha sine første sko:

♥ Når barnet begynner å reise seg og ta de første skrittene, er det på tide med de første skoene. 

♥ Det er veldig viktig at føttene har god plass og optimal bevegelighet. Derfor kan du vente med å kjøpe de første skoene til barnet kan gå uten støtte. Nest etter bare føtter er myke og fleksible babysko det beste.

♥ De første ordentlige skoene skal helst bare brukes når barnet er utendørs. Innendørs er sokker og bare føtter fremdeles det beste.

DSC_0313

Advertisements

4 thoughts on “De første skoene

  1. Hehe, matching er viktig :-) Henger med på den (stort sett).
    Vi har ikke kjøpt sko til Pernille enda faktisk… Hun har jo gått i et par uker allerede. Og de første skoene fra Marieller er sandaler. Så det sier seg selv at hun må få nye. De hvite var fine, og dessuten går de jo til alt :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s