Christian 10 måneder

I går ble det lille gullet mitt 10 måneder! Bare to måneder igjen nå, så blir det ettårsdag. Wææ, det er helt uvirkelig! Han var jo just inni magen min – føles det i hvertfall som. Men jeg ser jo at han har blitt stor gutt. Han går, han spiser og drikker selv og han har sine egne, sterke meninger. Christian er ingen liten baby lenger ♥ Men han er fremdeles den gode, glade og tålmodige gutten han alltid har vært, men nå sier han også klart i fra om han ikke er fornøyd. Er det noe han har lyst på, men ikke får tak i, eller om noen skulle være så frekke å ta fra han en leke som han holder på med, kan han bli riktig så sint, og gir seg ikke før han får viljen sin. Hoho, det er godt å se at han vet å gi beskjed ;)

christian

Selv om han er glad og rolig mesteparten av tiden, er han ikke helt i humør om dagen. Jeg mistenker enda en tann… Jeg synes denne tiden fra 6-12 måneder kan være litt tustlige i forhold til soving, i og med at det stadig kommer nye tenner. Det var akkurat det samme med Amalie, med en gang hun begynte å sove bedre om kvelden, så kom det en ny tann og alt av rutiner forsvant som dugg foran solen. Christian er ikke på langt nær så plaget som Amalie, men han har også vanskelig for å sove godt når det er tenner på gang. Så da blir det mye byssing, amming og soving på fanget i stuen om kveldene. Jeg vet det at bare er en periode som snart er over, og så kommer ting til å stabilisere seg igjen, så her styrer vi ikke noe med det. Vi prøver heller å gjøre det beste ut av det, Christian får sovet og jeg og mannen får tid til litt skravling og sofakos i ro og mak, noe som er veldig godt etter en lang og hektisk dag.

DSC_0546

Nå er det leggetid for de små, som i skrivende stund leker mamma og baby her på gulvet foran meg. Christian har fått rollen som mamma, og er storfornøyd med at Amalie vil leke med han, det er noe av det gøyeste han vet. Å, de er så søte at jeg kunne ha spist dem opp!

Christians favoritter: Åpne de skuffene og skapene som han ikke får lov til. De som han får lov til å åpne er ikke spennende
Ikke så gøy: Å ta på tøy, skifte bleie
Kallenavn: bassen (av guttebassen)
Lengde og vekt: Vi har ikke tatt målene på lenge, men vi skal på helsestasjonen i morgen så da får vi svar.

DSC_0589

Advertisements

2 thoughts on “Christian 10 måneder

  1. Gratulerer med 10 måneder :) Christian har vokst masse! Denne tiden er så gøy, synes jeg, for det skjer så masse — men den er også slitsom siden det skjer så masse ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s