Moro med gelé

Her om dagen fikk jeg plutselig så lyst til å leke meg med gelé, og lage en liten overraskelse til Amalie og mannen, som begge er kjempeglad i det. Jeg hadde lyst til å gjøre noe mer enn å bare lage en pakke med enfarget gelé, så jeg kjøpte tre pakker som jeg la lagvis. Det tok litt tid, men jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og jeg tenker at det er en innertier i for eksempel barnebursdager.

Jeg kjøpe grønn, gul og rød (som jeg egentlig håpte skulle skinne mer i rosa, for jeg hadde sett for meg et litt tropisk uttrykk på gelen, men nå ble det mer trafikklystema, hoho, men det var det så klart ingen andre i familien som tenkte over). Jeg hadde det oppi i et Norgesglass, rett og slett fordi jeg ikke hadde noen fine boller hvor de forskjellige fargene hadde kommet ordenlig frem, men neste gang jeg skal lage dette blir det i vanlige drikkeglass.

Jeg brukte tre dager, en pakke gelé til dagen. Jeg kunne nok ha halvert tiden om jeg hadde hatt tid til å lage en pakke på morgenen og en på kvelden, men det rakk jeg altså ikke, så det ble ikke den helt store overraskelsen for Amalie og mannen, men de ble veldig glade når de endelig fikk lov til å smake. Hoho, jeg vet ikke hvem av dem som ble gladest, den ble tatt veldig godt i mot hos både liten og stor i hvertfall ;)

Neste gang har jeg lyst til å lage hjemmelaget gelé, så jeg kan få teste ut litt forskjellige farger og smaker. Noen som har prøvd? Det hadde vært moro å hørt deres erfaringer!

PS. Husk å la gelen kjøle seg helt ned i gryten før du heller det over de andre lagene.

Et lite bilde tatt i farten, mannen var så utålmodig etter å smake at han hadde ikke tid til å vente på noe fotografering ;)
DSC_0538

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s