Åpen barnehage

God kveld!

Å, så godt det skal bli med langhelg! Jeg hadde helt glemt at det er 1. mai i morgen, men ble minnet på det da jeg hentet Amalie i barnehagen, og godt var det, for ellers hadde jeg ikke fått med meg noen av uteklærene hennes hjem. For et surrehue altså! ;) Det passer veldig godt med en fridag nå, kjenner jeg. Planen så langt er å bare kose oss her hjemme og gjøre litt med hus og hage.

Tidligere i dag var jeg og Christian en tur i Lillesand og testet ut åpen barnehage sammen med en venninne og hennes lille datter. Vi ble veldig positivt overrasket over hvor organisert og tilrettelagt det var, og kommer til å ta turen igjen. De to små koste seg veldig! Etterhvert tenker jeg at Amalie også må bli med, hun hadde likt det så godt! Det var helt perfekt for henne, masse spennende rom, leker og nye barn å bli kjent med.

Nei, nå er det kvelden her! Ha en fin natt :)

Ballbingen var veldig populær ♥

Advertisements

6 thoughts on “Åpen barnehage

 1. Så kjekt med åpen barnehage :)

  Haha, kjenner meg så igjen med å ikke huske at det var 1. Mai i morgen. Ingen av de ansatte i barnehagen til Stian sa noe annet enn god helg, og jeg skjønte jo ikke hvorfor, for jeg var sikker på at han skulle i barnehagen igjen i morgen xD Ble ikke klar over det før lillebroren min sa det til meg

 2. Så kjekt med åpen barnehage! Det har jeg savnet her i nærheten også. En fin måte å introdusere barnehagen på. Men ikke for det, her er lille P stort sett alltid med når vi leverer M. Men da får hun jo ikke bli med helt inn da. Men jeg gleder meg faktisk litt til august og en ny barnehagestart da. For Pernille er så glad i å leke med andre barn. VIrkelig et annet syn på de eldre barna enn det M hadde på denne aldern.

  1. Ja, kjempekjekt! :) J

   eg gleder meg også litt, tror Christian vil kose seg masse i barnehagen :) og Amalie vil jo være rett i nærheten, de blander ofte de store og de små barna, så det blir jo veldig greit for han :) og de voksne har hele tiden vært veldig oppmerksomme med Christian, helt siden har var nyfødt i grunnen, så han skal bli kjent med dem, det synes jeg er fint!

   Håper dere har hatt en fin helg! :):)

   1. Her slår de sammen alt til en avdeling fra høsten. Men jeg er uansett glad de skal holde de minste mye for seg selv. Men så er det bare to barn fra 2014 der da. En fra 2013 og flere fra 2012. De blir 20 i hele barnehagen…
    Vi har hatt ei kjempefin helg! Jeg jobba i går, men fikk tatt igjen tiden med jentene i dag <3
    Håper dere har hatt ei fin helg også :D

   2. Det hørtes fint ut med så få barn! :) I vår barnehage er det litt flere, men akkurat slik at den ikke blir for stor :):)

    Helga har vært fin her også. Det har gått i bursdagsfeiring og maling ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s