Night Night Owl og giveaway fra Lamaze

Giveawayen er avsluttet!

Som jeg har nevt tidligere her på bloggen, så er vi veldig fan av lekene til Lamaze, og nå har Christian vært så heldig å få seg en ny venn, fine, lille Night Night Owl, som er en liten nattlampe som skal hjelpe barna med å sovne ved hjep av beroligende musikk og sin lysende mage. Uglen har fått fast plass i sengen hans, og må tittes litt på både morgen og kveld. Storesøster er også veldig begeistret, så ofte finner jeg både Amalie og Christian oppi sengen, mens de fascinert titter på de fine fargene som strømmer ut av magen.
DSC_0709

DSC_0716

Lamaze har et stor utvalg av leker for barn opp til 24 måneder, som er utviklet i et tett samarbeid mellom designere, eksperter på barns utvikling, barnepsykologer og lærere, så de på best mulig måte er tilpasset de ulike utviklingstrinnene barna går igjennom. Alle lekene er merket, så det er lett å finne hvilke leker som er aktuelle for ditt barn. De prisvinnende lekene deres finnes i mange forskjellige prisklasser, og er så klart helt trygge for de små. Ta en titt på utvalget deres på http://www.lamaze.no!

DSC_0744

Her i huset begynner vi å få en stor og fin Lamaze-samling nå. Dette er gode og solide leker som tåler masse bruk og er spennende over lang tid, og jeg kan virkelig gå god for dem. Akkurat derfor synes jeg det er veldig moro at jeg har fått lov til å dele ut en Cheery Chimes-kanin til en av dere lesere. Denne søte kaninen lager spennende klingelyder når du rister på den, og den har lange armer og bein som er morsomme å leke med. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under innlegget her, og du er med i trekningen. Den heldige vinneren trekker jeg søndag 10. mai!

cheery chimes

// Innlegg i samarbeid med Lamaze

Advertisements

43 thoughts on “Night Night Owl og giveaway fra Lamaze

 1. Lamaze-lekene er så fine :-) Denne kaninen hadde vært topp til det yngste barnebarnet som bor i Singapore ♥
  Tenk så gøy å fått denne i posten fra mimmi :-)

 2. Så søt :) Jeg blir gjerne med i trekningen. Vet om ei lita jente som ville synes det hadde vært veldig stas med en slik!

 3. Jeg har nettopp blitt tante så den ville vært en perfekt gave :) Ellers må jeg si kjolen du planlegger å strikke er bare såååå nydelig , gleder meg til å se resultatet . Ha en fin helg

  mvh

  Kjerstin
  wilak@online.no

  1. Gratulerer! :D Det er så koselig å være tante <3

   Ja, den kjolen er så fin! Falt helt pladask for den :) Jeg gleder meg også veldig til den er ferdig!

   God helg, kjære deg!

 4. Den var fin! Elsker Lamaze-produktene! Både fine å se på, samtidig som de treffer blink ifht det barna er opptatt av og de er lette å holde fast i. Denne hadde vært super 😊😊

 5. Tilbaketråkk: Ukesmeny | Mammamarianne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s