Kommende strikkeprosjekter

Som dere vet, så har jeg fått totalt strikkedilla! Jeg elsker følelsen av å kunne lage noe med mine egne hender, fine, myke og slitesterke plagg som kan bli brukt om og om igjen. Men jeg skal ikke lyve – det går sent fremover. Noen dager rekker jeg ikke å sette meg ned med strikketøyet engang, men de dagene jeg gjør det, er det en deilig avkobling. Og når jeg har litt ekstra tid, ligger jeg ofte og leter etter lekre strikkeoppskrifter på mobilen. For litt siden kom jeg over en nydelig prinsessekjole som jeg har satt opp på strikkelisten min. Den skal jeg begynne på bare jeg får ferdig 17. mai klærene til Christian. Den er heldigvis ganske lettstrikket, og målet mitt er bare at den skal være ferdig til høsten, da den er i ull. Amalie elsket den hun også, så jeg gleder meg veldig til den er ferdig!

Oppskriften finner du her!

Har du forresten meldt deg på giveawayen min? Den finner du HER! 

IMG_20150219_000503_medium2
Bilde lånt fra Tina Hauglund

Advertisements

One thought on “Kommende strikkeprosjekter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s