Hvilken bokklubb?

I det siste har jeg tenkt litt på om jeg skal melde Amalie inn i en bokklubb. Vi har ikke så mange bøker, og selv om samlingen vår sakte, men sikkert vokser, så det hadde vært fint å få litt mer å velge i. Jeg har sjekket litt rundt på nettet, og jeg fant et par som virket fine, Goboken og Bokklubben, og så har jeg kikket litt på Disney-klubben. Men jeg er så usikker på hvilken jeg skal velge, jeg synes det er så vanskelig å bestemme seg ut i fra litt info på en nettside. Er det noen av dere som har erfaring med disse bokklubbene? Eller har dere kanskje noen andre å anbefale? Jeg blir veldig glad for alle tips og råd dere måtte ha, jeg vil jo gjerne finne den beste og mest morsomme klubben for jenta mi ♥

Har du forresten meldt deg på giveawayen min? Den finner du HER! 

Lesekroken

Advertisements

6 thoughts on “Hvilken bokklubb?

  1. Vi har i mange år vært med i Goboken og vært veldig fornøyd, men da lillebror ble medlem syntes vi bøkene var ganske like de vi hadde fra før av. Det vi likte at bøkene var bra tilpasset alderen og at man lett kunne velge lengre (eller kortere) tidsintervall mellom pakkene, og å velge vekk deler av pakken eller avbestille hele.

    1. Goboken er vel egentlig favoritten min, så det var godt å høre at dere er fornøyd med den :) Tid meldte dere storesøster inn? Har lyst til å melde inn begge to her, så vi kan få litt forskjellig :)

      1. Vi begynte da hun var bare noen måneder, og hun elsket bøkene. Noen var vi så klart mindre fornøyd med enn andre, men alt i alt syntes vi det var bra tilpasset alderen. Nå når hun har blitt større har vi valgt å pause medlemsskapet siden vi heller låner bøker på biblioteket etter interessen den måneden ;)

  2. Vi har også vært medlem i goboken med M, og barnas egen bokverden men P. Fornøyd med begge, men nå har jeg meldt ut begge da vi faktisk har en del bøker! De fleste bøkene jeg har glemt å avbestilt (hehe) har vi vært superfornøyd med, og noen er blitt skikkelig slitt også.

  3. Bøkene fra goboken er lest i filler av 4 barn hos oss. Ikke fordi de er av dårlig kvalitet :) men fordi de er lest mange tusen ganger. De er spart på alle sammen fordi vi har så gode minner fra lesestundene. Både babybøker og senere Alf og Bett bokstavbøker er helt supre. Disney bøker har bare blitt brukt av ett barn hos oss. Det er ganske avhengig av hva som er på tv/film den perioden, om barna bryr seg om figurene. Medlemsskap hos Goboken er blitt veldig kundevennlig i og med at du kan tilpasse mye selv på nettet :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s