Morgenfugler

Jeg har to morgenfugler, og i dag sang de i kor når klokken var halv fem. H A L V   F E M! Det er altfor tidlig. Først våknet Christian inne hos oss. Jeg prøvde desperate å amme han i søvn igjen, men bare noen minutter senere hører jeg at Amalie våkner inne på rommet hennes. Mannen henter henne og plutselig var vi fire i sengen. To som så gjerne ville lukke øynene litt til, og to som ville leke. Vi klarte å holde dem i nogenlunde i sjakk på hver vår side i sengen, men halv seks orket jeg ikke mer kaving, det var bare å innse at ingen av dem kom til å sovne igjen og stå opp.

Siden det ble så lite søvn i natt har Amalie vært hjemme fra barnehagen, og vi har hatt en veldig rolig dag. Det har vært godt! Christian har tatt igjen den tapte søvnen sin i løpet av dagen, så jeg har heldigvis fått masse tid til å lade batteriene mine, for det trengs virkelig etter en så tidlig morgen. Nå bare krysser jeg alt jeg har for at de sover lenger i morgen tidlig!

Men det er aldri så galt at det ikke er godt for noe. Tidlige morgener har gitt meg god tid til å få strikket endel på Christians 17. mai klær, og nå er det ikke så altfor mye igjen på seleshortsen hans. Den skal jeg rekke å få ferdig. Verre blir det med rillejakken jeg hadde tenkt å strikke til han, den tror jeg bare at jeg kan se langt etter. Men om jeg bare får shortsen ferdig, er jeg fornøyd med det. Gleder meg så til å se han i den! ♥

Har du forresten meldt deg på giveawayen min? Den finner du HER! 

DSC_0059

 

Advertisements

4 thoughts on “Morgenfugler

 1. Du er så flink med strikkinga altså! Jeg har hatt en lang pause på heklinga nå.. Vært nok å henge fingrene i likevel :)
  Men halv fem er tiiiiidlig! P våkna 4.;5 i går og ville bare kose til klokken 6, da sovnet hun igjen. Men jeg sov ikke mer. For en lang dag!

  1. Ja, altfor tidlig :/ Håper at det bare er en periode siden han holder på med tenner og i tillegg er litt forkjølet. Men pappaen hans våknet i fem-tiden til han var et par år da, håper ikke Christian har arvet akkurat de genene :P Men synes jeg husker at Amalie også hadde slike perioder, så det gir seg vel ;) :)

   Så greit at hun bare ville kose. Det vil ikke Christian, i hvertfall ikke mer enn en bitteliten halv time om jeg er heldig. Etter det krabber han rundt som bare det :)

 2. Så flott den blir:) Her går vi for like dresser på 17 mai, men ingenting er finere enn hjemmelaget! Ikke særlig flink med strikkepinnene selv, og resultatet hadde nok blitt deretter:)

  1. Å, tenker de blir fine i like dresser! :) Tror jeg må kjøpe noen matchende trekk til min to små også etterhvert, men kanskje ikke like lett når jeg har en gutt og ei jente ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s