De siste forberedelsene

Endelig har roen senket seg i hjemmet vårt, og vi er klare for morgendagen. Og som vi gleder oss! 17. mai er så utrolig koselig, og ekstra fint er det nå som vi har barn ♥ I år er det jo også Christians første 17. mai, så det gjør det jo litt ekstra fint. Jeg er spent på hva han vil synes om morgendagen!

Først ut er barnetoget, hvor vi skal gå sammen med Amalies barnehage. Det begynner ikke før halv ti, så vi får en deilig og rolig morgen. Hmm, om det blir så deilig og rolig som jeg håper, det gjenstår og se, men nå er i hvert fall det aller meste klart. Og så tidlig som Christian våkner for tiden, tror jeg vi skal ha plenty av tid ;) Utover dagen får vi litt gjester på grillmat, det blir stas og veldig gøy for barna. Jeg har hamstret is, snop og frukt, så her skal de få kose seg med alt de har lyst på, for i morgen er jo alt lov ;) Og huset er for en gangs skyld både rent og ryddig, men jeg har ikke fått dekket bordet enda. Det gleder jeg meg til å kose meg med i morgen, mens mannen kokkelerer.

DSC_0214

Og så må jeg innrømme et lite nederlag – jeg klarte ikke å bli ferdig med seleshortsen til Christian til i morgen. Jeg har strikket og strikket, men med litt laber form og altfor lite søvn gav jeg opp sent i går kveld, og det er jeg glad for. Selv om det ikke er mye igjen, så hadde jeg måttet sitte i hele dag for å klare det, og da hadde det blitt skikkelig stress her i heimen. I stedet for har vi hatt god tid til alt vi måtte få gjort. Det er gull verdt! Uansett så er den jo snart ferdig, og jeg gleder meg veldig til å bruke den masse i sommer ♥


Og så vil jeg bare si gratulerer med morgendagen til alle dere fine som er innom her. Jeg håper dere får en fantastisk dag med de dere er glad i ♥

PS. Om du vil ha enda flere oppdateringer, finner du meg som mariannedavoy på snapchat ♥

DSC_0139

DSC_0168

DSC_0161

DSC_0007

Advertisements

2 thoughts on “De siste forberedelsene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s