Fineste dagen

Gratulerer med dagen!

Vi har hatt en så fin dag i dag. Amalie har kost seg fra hun stod opp til hun ramlet overende i sengen for en time siden. Jeg tror faktisk aldri jeg har sett henne så trøtt før, hun var helt utslitt. Og det er ikke rart, for det har gått i ett. Først ut var barnetoget. Barnehagene er med på siste del av toget, og vi går en fin, liten runde. Amalie gikk hånd i hånd med to av bestekameratene fra barnehagen, og de var søte! Etterpå måtte vi kjøpe ballong, det var nok det Amalie hadde gledet seg aller mest til av alt. Og så ble det en matbit, sukkerspinn og slush, før vi oppdaget at tiden var i ferd med å løpe fra oss, og vi måtte hive oss i bilen for å komme oss hjem i tide til å begynne på middagen. Vi rakk det akkurat! 

Resten av dagen har huset vært fullt av lekende barn, mat, kake og god drikke. Jeg er så mett, og ikke minst utrolig glad for å ha enda en fin 17. mai å tenke tilbake på. Disse minnene lagrer jeg godt inni hjertet 

17. mai collage

Veldig fornøyd jente etter barnetoget (og knallblå munn etter slush!)kjhgfdsa DSC_0437DSC_0429 DSC_0445

Advertisements

2 thoughts on “Fineste dagen

  1. Så herlig da :-) Jeg elsker når slike «spesielle» dager blir så perfekte. Vår dag var også super fra start til slutt, og Marielle veldig fornøyd! Det er så godt når forventningene blir innfridd. For hun har gledet seg i mange måneder, det er ikke tull engang! <3
    Så fine dere var alle! Koselig med mye liv på en slik dag =)

    1. Så godt at dere også hadde en super dag! Det er så moro å se de små kose seg så ❤️ hihi, Amalie har gledet seg lenge her også, og til neste år kan jeg tenke meg at hun vil glede seg enda mer ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s