Gjennombrudd

I dag har jeg endelig sett lyset i enden av tunnelen – to bitte bitte små hjørnetenner som så vidt viste seg gjennom tannkjøttet hos lillegutt. Hipp hurra! Disse har ligget og ulmet lenge nå, så jeg ble så glad når jeg endelig kunne se at de er på vei ut. Jeg føler nesten Christian også er litt lettere til sinns, men han trenger nok noen dager til for å komme seg helt. Å, det skal bli godt å se han i god form igjen!

Unknown


Se på denne karen da! I dag fikk han sin aller første is. Egentlig hadde jeg tenkt at han skulle få smake litt på 17. mai, men da ble det aldri noe av, så når han hadde så lyst på isen min i dag fikk han smake litt. Nå skal det sies at det var ikke mye han fikk i seg, han fikk bare siste del av kjeksen min, og 90 % gikk i gulvet til slutt, men det var tydelig at det falt i smak. Han vandret fornøyd rundt og rundt her i stuen mens han suttet på isen, og var en skikkelig liten søtnøs ♥

Jeg husker jeg var veldig streng med maten til Amalie da hun var baby, men nå ser jeg litt mer i gjennom fingrene med det. Altså, han får sunn og næringsrik mat til alle måltider, men om han får smake litt forskjellig, så synes jeg det er helt greit. Det er hva man gjør i hverdagen som er det viktige :)

DSC_0683

Advertisements

2 thoughts on “Gjennombrudd

  1. Guri så skjønn han er!
    Og klart det er viktigst hva de får i hverdagen av mat. Om de får en is eller sjokolade nå og da så syns jeg ikke det er noe galt i det. Derimot syns jeg fort det kan bli FOR hysterisk til tider. Vi vet jo at alt for mye sukker og salt er fy-fy, men det får da være grenser :-P
    Jeg ønsker selvfølgelig å gi sunn og god mat til Jonas, men jeg vil ikke være så firkanta på det at han ikke skal få smake kake på sin 1årsdag :-) Alt med måte!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s