Morgenstund har sandpapir i øynene

Som dere sikkert har fått med dere, så våkner Christian veldig tidlig for tiden, og i dag satt han ny personlig rekord. Da jeg endelig turte å se på klokken var den bare litt over 4, og da hadde han allerede vært våken en stund. Seriøst, man får jo bare lyst til å grine en liten skvett… Men heldigvis så hadde Christian skrudd sjarmknappen på max, så det var jo umulig å ikke smile, selv om jeg var så trøtt at jeg nesten ikke klarte å åpne øynene. Og han har faktisk satt enda en rekord i dag, 06.05 var jeg ute og trillet han for dagens første lur, så tidlig har vi aldri vært ute før. Akkurat det er faktisk ganske deilig. Vi soler oss i morgenens første solstråler, mens vi rusler rundt i hagen og den eneste lyden vi hører er fuglene som kvitrer, det gir meg en deilig ro ♥


Har dere forresten lagt meg til på snapchat (mariannedavoy)? Jeg har fått helt dilla, så det blir en del snaps i løpet av dagene for tiden. Her kommer et lite knippe av de siste dagenes knips.

           

Advertisements

2 thoughts on “Morgenstund har sandpapir i øynene

    1. Han sover ganske mye på dagen enda, har prøvd å kutte litt men føler ikke det hjelper noe.. Og helsesøsteren sa for bare noen uker siden at søvn fremdeles avlet søvn.. Men jeg vet ikke helt jeg. Tror vi må prøve å kutte litt mer på dagtid. Men pappaen hans våknet også så tidlig, og det varte til han var et par år :o håper ikke det skjer her!!! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s