Christian 11 måneder

I dag er gutten min 11 måneder! Om bare én liten måned skal vi feire ettårsdag, noe som føles helt uvirkelig. Han er snart ett år! Han vokser og gror som bare det, og jeg føler nesten at jeg kan se at han har blitt lengre over natten noen ganger. Og jeg merker at han skjønner mer og mer nå. Foreløpig vinker han, men vi øver iherdig på å klappe og vise hvor stor han er. Jeg prøver også å lære han m a m m a ♥ Jeg håper jo så klart at det blir hans første ord, hihi. Amalies første ord var ball og så hei, så jeg er spent på hva lillegutts ord blir.

Sjarmøren min ♥
DSC_0426

For tiden er han mest opptatt av å løpe og klatre. Etter litt øving klarer han nå å komme opp i sofaen til min fortvilelse. Heldigvis har han også lært seg å komme ned selv, men jeg liker det ikke. Jeg er så redd han skal ramle ned på stuebordet. En annen favorittaktivitet er å være ute og leke. Alt skal utforskes og smakes på. Jeg pleier å gi han sutten, for ellers gjør jeg ikke annet enn å plukke småstein ut av munnen hans ;)

Matlysten begynner å ta seg opp igjen, etter at den har vært ganske laber i det siste på grunn av et par tenner som var på vei ut. Han vil helst spise selv, og skal jeg gi han noe med skje, må han nødt til å ha noe mat han kan plukke selv også, ellers blir det krise. Han er fremdeles altetende, stort sett, og han synes fremdeles det er godt å få litt morsmelk innimellom.

DSC_0316

Christians favoritter: Klatre opp i sofaen
Ikke så gøy: Sove i bilen
Kallenavn: bassen (av guttebassen)
Lengde og vekt: Det er en stund siden vi har tatt målene nå, så her er jeg usikker.

Amalie 11 måneder kan du lese om her!


Jeg klarer aldri å slutte og forundre meg over hvor fort tiden går. Snart er jeg tilbake på jobb, og hverdagen kommer til å innhente oss raskere enn jeg liker å tenke på. Det kommer til å bli veldig vemodig, men samtidig ser jeg frem til alt som ligger foran oss også, så det er med en god blanding av følelser at jeg går mot august og vårt nye hverdagsliv. Men jeg vet at det kommer til å bli en veldig fin tid det også, bare vi kommer i gang ♥

DSC_0581

Advertisements

5 thoughts on “Christian 11 måneder

  1. En herlig alder dette! Det er mye som skjer rundt ettårsalderen. Pernilles første ord bortsett fra mamma/pappa var «æsj».. haha. Her skal nemlig også alt inn i munnen. Så vi har sagt æsj for at hun ikke skal gjøre det.
    Så nå putter hun ting til munnen og sier æsj. Haha.

  2. Så gøy å lese :) Ser at CHristian ligger en del foran Fredrik enda, hehe. Men så er han jo 2 mnd eldre også da. Teeenk, 1 helt år! Det virker mer som en fjern drøm her, men det kommer vel fortere enn jeg aner her også :)

  3. Forstår så godt hva du mener med at det er blandede følelser! Har IKKE lyst til å begynne på jobb igjen, samtidig så blir det jo selvfølgelig gøy å se hvordan Jonas utvikler seg. Nå er han akkurat blitt 5 mnd, og jeg har bare 3mnd igjen av permisjonen min før det er pappa´n sin tur.. Veldig gøy for dem, ikke fult så gøy for meg :-P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s