Mammalivet i et nøttskall

Har du sett tegningene til AB.BEL på Instagram? Jeg kom over dem her om dagen, og jeg ble sittende og nikke gjenkjennende, mens jeg lo for meg selv, gjennom alle tegningene hennes. Jeg kjenner meg så igjen, spesielt nå i disse søvnløse tider. Selv om det kan være tungt der og da, er det så godt at man kan se humoren i det etterpå. Og så er det veldig godt å se at noen andre også har det på akkurat samme måten, for det er det ofte lett å glemme.

Kjenner du deg igjen?

♥ Mine favoritter ♥

     
           

PS. Følg meg på snapchat for flere oppdateringer! Du finner meg som mariannedavoy :)

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s