Kortslutning

Hei dere!

Endelig er det fredag og helg igjen! Dette har jeg ventet på. Selv om jeg er hjemme i permisjon, er det helgene som er den fineste tiden – når hele familien er samlet ♥

Denne gangen skal det blir ekstra godt med helg, siden jeg fikk en liten kortslutning i går kveld. Jeg klarte ikke å holde øynene oppe uansett hvor mye jeg prøvde! Jeg sovnet først da jeg la Christian, og våknet opp et par ganger i løpet av kvelden hvor jeg prøvde å stå opp, men jeg fikk ikke mer enn lagt meg ned på sofaen før jeg sovnet igjen. Det er ikke likt meg, men det er nok kroppen som sier i fra at jeg må begynne å legge meg litt tidligere, haha, eller få Christian til å sove litt lenger ;) Men jeg har sovet utrolig godt i natt, det føltes nesten som jeg har vært i dvale, så jeg satser på at jeg har fått dekket inn litt av søvnunderskuddet nå.

Nå venter jeg bare på at lillegutt skal spise opp havrepannekakene sine, før vi må skyndte oss avgårde for å ta ukeshandel og hente Amalie i barnehagen. Og så er det helg! ♥

Mannen fikk knipset meg og en liten sprellemann i vogna her en tidlig morgen ♥
DSC_0725


Jeg vil forresten tipse dere om en veldig fin give away som pågår nå hos The Vintage Babies. De er tre spanske søstre som lager håndlagde t-skjorter og tilbehør til barn og baby. De har masse fint, og og t-skjortene deres er kjempesøte! Og jeg er så glad i ting som er håndlaget, det er noe eget ved å ha plagg som det er lagt så mye tid og kjærlighet i. Deltar du i give awayen deres nå, kan du vinne en av dem til din lille gutt eller jente (de har størrelser helt opp til 6 år). Lykke til, sier jeg bare! :)

Trykk her for å delta! 

blog
blog_chicos

Advertisements

3 thoughts on “Kortslutning

  1. Med den døgnrytmen han har skjønner jeg ikke at du ikke kortslutter oftere :-/ jeg har også skjønt viktigheten av å legge seg tidligere. Visst er det godt med voksentid på kveldene, men i en slik småbarnsperiode må man unne seg litt «ekstra» søvn innimellom :-)

    1. Ja, man må bare det, selv om jeg ikke liker å legge meg ekstra tidlig :P Hehe, men jeg er alltid glad for det neste morgen ;) Nå ser det heldigvis ut til at han sover litt lengre på morgenen, så kanskje den verste perioden er over :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s