Kjøkkenhage in the making

Endelig er prosjekt kjøkkenhage i gang! Jeg har nemlig alltid drømt å ha en liten kjøkkenhage jeg kan tuste med og dyrke litt smått til oss, så nå er jeg veldig glad. I dag har gode mannen min snekret et fin kasse til meg, og til uken kommer han med et stort lass jord, så nå må jeg bare få handlet noe vi kan plante. Å, som jeg gleder meg! Jeg er ganske nybegynner på dette, så de neste dagene skal jeg bruke på å undersøke nettet for gode tips, så jeg ikke går på noen store bommerter. Men jeg vet i hvert fall at jeg vil ha jordbær, tomater, urter og litt forskjellig med salater, og alt bortsett fra jordbær har jeg hatt før, så det vet jeg at kommer til å gå veldig greit. Jeg leste meg opp på jordbær tidligere i dag, og det virket som de også var ganske enkle å ha med å gjøre, så dette lover bra ;) Amalie synes også at dette er kjempestas, så jeg gleder meg til å dele dette med henne. Hun er jo allerede godt involvert i både planlegging og bygging, som dere ser på bildene her ♥

DSC_0151  DSC_0165 DSC_0168 DSC_0173 DSC_0188 DSC_0215

Advertisements

7 thoughts on “Kjøkkenhage in the making

  1. Kjøkkenhage er koselig. Lykke til! :) Ser ut til at kjøkkenhagen deres får en veldig fin plass. Vi har også en liten kjøkkenhage. Reddikkene og hvitløken er godt på vei, men det går litt tregt med salaten og gulrøttene syns jeg, men det har vel sammenheng med at jeg plantet litt sent + at det har vært mye kjølig vær og lite sol de siste ukene.
    God søndag! :) Her står retting av tentamen på programmet for meg.

  2. Så gøy med hage :D Håper du får det til. Dette har jeg også lyst til en vakker dag når hagen vår helt fikset. Jeg tar derimot livet av det meste jeg prøver å gro. Klarte å gro basilikum en gang. Det var digg ;)

    1. Ja, det blir spennende! :) Nå bare venter jeg på at Martin skal hente et lass med jord, så vi kan begynne :) Var innom og handlet litt forskjellige salater før vi kom opp til dere i dag ;)

  3. Så spennende :D Elsker slikt selv, og drømmer veldig om det når jeg en gang får mitt eget hus! Så søte crocs Amalie har, passer jo godt til kjøkkenhagen etterhvert, haha!

  4. Så gøy! Her oppå fjellet i trøndelag er det nok dårlig gro-vær for det meste. Naboen har jordbær da, så kan hende vi kan prøve oss på det en gang. Ellers får jeg gå til innkjøp av drivhus. Men har dessverre svært lite grønne fingre, så… Vi får se ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s