Søndagstur og en skremt mamma

Jeg er så glad i søndager, rolige søndager hvor vi kan starte dagen med en lang frokost og en deilig kopp kaffe, før vi samler hele troppen og begir oss ut på tur. Det trenger ikke alltid være så langt, eller så spennende, men vi prøver i hvert fall alltid å komme oss ut. I dag ble det faktisk både langt og litt spennende, da vi gikk for å se på noe som må være verdens søteste kuer – Skotsk Høylandsfe. De er bare så herlige! Amalie var heller ikke redd, og hun matet «kuan» med deilig, friskt gress ♥

DSC_0237 DSC_0244 DSC_0284DSC_0345DSC_0304 DSC_0341

Og så jeg må bare fortelle dere om en liten hendelse før i dag. Vi var på borte på besøk, og de små hadde vært på insektsjakt. Amalie kom stolt for å vise meg at de hadde funnet en edderkopp, og holdt en liten bøtte frem mot meg. Det var så vidt jeg turte å kikke oppi, for alle som kjenner meg vet at jeg er L I V R E D D for edderkopper. Men det ville jeg så klart ikke vise for Amalie, så jeg latet som ingenting og kikket oppi bøtten. Hjertet mitt stoppet nesten. Oppi den lille bøtten lå et monster av en edderkopp! Jeg klarte å beholde roen, og trakk meg forsiktig tilbake, ut av hagen og lukket porten stille bak meg. Så kommer Amalie etter meg. Og til min store forskrekkelse klarte hun å åpne porten lett som ingenting. Hun løper mot meg, mens hun holder bøtten frem. «Mamma, edderkoppen er ikke farlig!» Plutselig bryter panikken løs i hele kroppen min, og jeg setter avgårde i fullt firsprang, med Amalie etter. Stakkars lille, hun skjønte jo ikke så mye, og ville bare vise meg at edderkoppen ikke var farlig i det hele tatt, men jeg klarte ikke å roe meg ned. Jeg løp rundt og rundt, mens jeg av alle ting lo, og prøvde å få mannen til å få tak i Amalie og bøtten. Slik holdt vi på i noe som virket som en hel evighet, helt til bøtten falt i bakken og edderkoppen krøp ut, og jeg kunne puste lettet ut.

Nå sitter jeg her med en klump i magen, og jeg har skikkelig dårlig samvittighet for Amalie. Jeg ville jo absolutt ikke at hun skulle se at jeg er redd for edderkopper, og føre det over til henne. Og det var virkelig ikke noe gøy å måtte løpe fra henne, når hun så god og uskyldig kom løpende etter meg, mens hun ropte og ropte at det ikke var farlig. Ah, skulle virkelig ønske at jeg ikke var så redd! Men, nå har jeg lovet meg selv at neste gang, da skal jeg klare å beholde roen. For da hadde jo ikke noe av dette skjedd!

♥♥♥

PS: Følg meg på snapchat da vel! Du finner meg som Mariannedavoy :)

Advertisements

4 thoughts on “Søndagstur og en skremt mamma

 1. Høres ut som om dere har hatt en kjempefin dag :D haha jeg måtte le litt av det med edderkoppen, for jeg og kjæresten hadde en samtale på tur i går om at vi måtte prøve å være entusiastiske og vise interesse når barna kommer med slike kryp haha. Men jeg hadde nok reagert på akkurat samme måte som deg, for edderkopper er virkelig helt forferdelig haha.

  Ha en fin kveld videre :)

  1. Ja, det var jo slik jeg også hadde sett for meg at jeg skulle reagere, haha ;) Helt forferdelige ja! Håper vi slipper flere av disse hendelsene ;)

   Ha en fin kveld du også! :)

 2. heheh, unnskyld – men måtte flire av den lille hendelsen der, altså..! Ikke alltid like lett å beholde roen i slike situasjoner. Ser det virkelig for meg. :-P

  Legger deg til på snapchat, jeg :-)

  1. Hehe, det er helt lov å le :):) Huff, og det verste av alt er at jeg stod to minutter tidligere og sa at jeg ikke skulle vise Amalie hvor redd jeg var og bla bla bla ;) Så lenge holdt det :)

   Så koselig at du følger meg på snapchat <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s