Hei juni! 

Når jeg titter ut av vinduet så er det lite som minner meg om sommer, men nå er vi altså i juni. Jeg krysser fingrene for at dette endrer seg snarest, for jeg har store planer om masse sol og strandbesøk med de to små. I år har jeg jo fri hele sommeren, så det skal utnyttes til fulle, men da er vi jo litt avhengig av at værgudene spiller på lag ;) Og når vi snakker om jobb, i dag var jeg og Christian innom og hilste på alle kollegaene mine. Det er alltid litt rart å komme innom synes jeg, for selv om jeg nå har vært vekke over ett år nå, så føles det samtidig som jeg aldri har vært borte. Men det må jo være et veldig godt tegn, tenker jeg ;)

I morgen har de meldt et helt forferdig regnvær her, så da tror jeg at jeg skal blåse støvet av symaskinen min igjen. Jeg har masse stoff som ligger og venter på å få liv i form av plagg til mine små, og først ut har jeg lyst til å prøve meg på en tights til Amalie. Denne har hun ventet på lenge nå, så det hadde vært gøy å overraske henne med den når hun kommer hjem fra barnehagen ♥ Og dere, nå holdt jeg nesten på å glemme å fortelle dere at lillegutt satt ny rekord med sovingen sin igjen i dag. Han sov helt til ti over halv åtte! Det kan jeg bli vant til ;)

Og helt til slutt, et lite bilderas. Her kommer litt av mai sett fra mobilen min.

  

PS: Legg meg gjerne til på snapchat, du finner meg som Mariannedavoy :)

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s