Effektive dager

Noen dager føler jeg at alt jeg gjør går seigt som sirup – selv om jeg har holdt på med masse, så har jeg ingenting å vise til. Disse dagene liker jeg ikke! Men de siste dagene, de har vært helt etter mitt hjerte. Jeg har fått gjort så masse og alt har gått som smurt. Skuldrene og hodet føles lettere, for disse planene har jeg hatt i hodet mitt en stund, og nå var det godt å få satt de ut i livet. De to små har vært med, Amalie var hjemme fra barnehagen både på torsdag og fredag, og selv om vi har vært mye på farten, har det gått veldig greit. For det er jo ikke til å stikke under en stol at det av og til kan by på litt utfordringer når man skal ut og ordne en del ærend alene med barna, i hvert fall her i huset ;) Men begge de to små har vært så behjelpelige, blide og glade, så vi har bare kost oss. Til og med en lang runde med ukeshandel gikk som smurt her på fredagen, og jeg kunne nesten ikke tro mine egen øyne da Amalie satt pent på en stol og ventet på meg, mens jeg pakket med meg seks bæreposer med mat. Haha, hverdagslykke! ;)


På torsdag var vi i åpen barnehage. Amalie hadde gledet seg veldig! Den åpne barnehagen holder til på en gammel, flott gård, og de har en nydelig hage vi kan boltre oss i. Denne dagen var det masse sol og god temperatur, så vi koste oss ute. Amalie var høyt og lavt, og testet ut alt hagen hadde og by på, og den fikk en stor tommel opp av frøkna. Christian har dilla på sandkassa for tiden, så der holdt han hus. Han gjør ikke så mye oppi der, han står og kikker en del på sanden, tyner sanden i hendene og så spar han litt med en spade. Haha, så utrolig skjønn altså! ♥


Etter åpen barnehage var vi innom et hagesenter, hvor vi kikket litt og endte opp med å handle litt frø til kjøkkenhagen vår. Vi gikk for brokkoli, gulrøtter og purre. Når vi kom hjem tok Christian seg en lang lur, mens jeg og Amalie plantet. Jeg synes det er så koselig at vi kan gjøre dette sammen, og jeg håper virkelig at vi kan fortsette med dette når hun blir større også, og at hun ikke mister interessen. En ting er i hvert fall sikkert, jeg har blitt utrolig glad i hagearbeid med årene. Det gir meg en helt egen ro og glede, og det er noe jeg har lyst til å bruke masse tid på i årene som kommer.

Jeg er stygt redd for at jeg har altfor liten plass i mellom grønnsakene, men det får tiden vise. Haha, ville jo få presset mest mulig oppi den lille flekken her ;)
DSC_0497

DSC_0506

Amalie er i gang med å luke ♥
DSC_0507

Fredagen gikk også i ett, den bestod blant annet av storhandling, baking, IKEA-tur og mer hagekos, og i dag igjen har vi holdt på enda mer med hagen. Jeg føler jeg har vært inn og ut av alle de lokale hagesentrene x-antall ganger de siste dagene, for jeg får aldri helt bestemt meg for hva jeg skal kjøpe, men i dag fikk jeg endelig med meg litt blomster hjem. Men jeg fikk selvfølgelig ikke alt jeg hadde tenkt å ha, så det blir noen nye handleturer til uken. Men jeg er uansett fornøyd med å ha kommet så godt i gang, det er ikke så mye mer som skal til før hagen er klar for sommer.

Jeg elsker å handle og plante sommerblomster, og jeg bruker lang tid på å planlegge hva vi skal ha hvor, og så må jo så klart alt matche, hehe. Vårens store glede, for min del ♥

♥ Velkommen til oss ♥
Vekommen

Advertisements

2 thoughts on “Effektive dager

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s