Tirsdag i farta

Nå var det godt å sette seg ned litt, for i dag har det vært fullt kjør fra vi stod opp. Etter en rask frokost pakket vi oss sammen, og gikk ut til Amalies barnehage, som ligger cirka 3 km unna. Amalie synes det er kjempegøy, og hun går store deler av veien selv, før hun får sitte oppi vognen med Christian når hun blir sliten. Vi går på en fin turvei gjennom skogen, så vi bruker tiden på å lære navn på blomster og trær. Det er så koselig, og minner meg om da jeg var liten, men jeg merker at det skranter litt med kunnskapen min, så jeg må nok lese meg opp om jeg skal kunne være en god læremester ;)

Da vi kom hjem, fikk jeg bakeånden over meg, og fikk endelig testet en deig med grove matmuffins med ostefyll. Jeg ble ikke helt fornøyd, så oppskriften må finpusses litt, men jeg tror dette er noe vi kommer til å lage masse fremover. De er jo kjempegreie å ta med på farten, i bilen, i vogna eller som et rask måltid. Det ble også en dobbelt deig med halvgrove rundstykker, siden mannen jobbet på nabohuset og kom hjem til meg og Christian på lunsj. Tror ikke vi har spist lunsj sammen i arbeidstiden siden vi var nyforelsket for 12 år siden, så det var veldig koselig ♥♥♥

DSC_0813

Muffinsene ble godkjent av lillegutt ;)
DSC_0824

DSC_0835 DSC_0846

Jeg tenkte å legge ut oppskriften på rundstykkene senere i dag, de er så gode. Vi har brukt denne oppskriften i mange, mange år, og de blir alltid spist opp på null komme niks, selv om jeg lager dobbel deig. Men først har jeg lovt Amalie en tur på biblioteket etter barnehagen. Det er alltid like kos, og like stas for Amalie som meg å finne nytt lesestoff vi kan kose oss med til leggetid.

Nå venter jeg bare på at lillegutt skal våkne, og så er vi i farta igjen ;)

DSC_0872 DSC_0884 DSC_0895

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s