Hakkebakkeskogen

I dag har vi vært på besøk i Hakkebakkeskogen, årets store nyhet i Dyreparken. Vi har ventet lenge på at dette skulle bli ferdig, vi har jo gått forbi arbeidsplassen som skulle bli Hakkebakkeskogen hver gang vi har vært der, så nå gledet vi oss veldig. Og vi ble ikke skuffet! Et tribunetog tok oss med inn i skogen, hvor vi i løpet av flere stopp fikk hilse på blant andre Klatremus, Mikkel Rev, Bakemester Harepus og Bamsefar selv. Turen tok 40 minutter, men det føltes som om tiden gikk kjempefort, og til og med Christian satt med store øyne og kikket på hele forestillingen. Det hadde jeg aldri trodd, og vi var faktisk litt i tvil om vi skulle ha han med, eller om en av oss heller skulle trille rundt med han i mens. Det hadde vi altså ikke trengt i bekymre oss for, dette var like moro for hele familien, og kan absolutt anbefales! 

Det ligger en liten filmsnutt på Instagram (mammamarianne) og på Facebooksiden min om dere har lyst til å se :)

Vi valgte å forhåndsbestille plasser, slik at vi slapp å stå i kø med de to små. På hver togtur har de noen plasser som kan forhåndsbestilles for 25 kr (barn under tre år er gratis) og noen plasser for dem som møter opp, som er gratis. Dette var veldig greit, og vi kommer nok til å gjøre dette hver gang vi skal se forestillingen. Vi gikk forbi en kjempelang kø, og kom nesten rett inn med en gang. Det er luksus med to små krabater med lopper i blodet ;)

Her får dere et lite bilderas av dagen vår:

DSC_0284 DSC_0305 DSC_0311 DSC_0319 DSC_0323 DSC_0327

DSC_0129 DSC_0146 DSC_0186 DSC_0224 DSC_0228 DSC_0233 DSC_0239 DSC_0282

Advertisements

One thought on “Hakkebakkeskogen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s