Gjenbrukbare smoothieposer

Jeg må bare tipse dere om disse gjenbrukbare smoothieposene fra norske Smudis, som jeg var så heldig å vinne hos Spesiellinor for en stund siden. Disse er vi kjempefornøyd med, og da snakker jeg for lillegutt også altså ;) Han elsker smoothie, og han synes det er topp å drikke fra disse posene. De er store og gode å holde i, og har plass til en akkurat passe stor porsjon for han (vi har 140ml). De er også veldig enkle i bruk, man fyller bare i smoothie fra bunnen av posen og lukker igjen med ziplås. Men pass på å ikke fyll for mye oppi, da blir det litt gris når man lukker igjen posen. Been there, done that ;) De kan også fryses, så man alltid har en hjemmelaget smoothie på lur. Veldig greit når man skal på farten!

DSC_0361

Som dere kanskje har fått med dere, så er jeg veldig glad i å lage ting selv – og smoothies er jo ingen unntak. Derfor liker jeg disse posene ekstra godt. Jeg har jeg full kontroll over hva lillegutt får i seg, og jeg kan variere akkurat som det passer meg. Jeg liker også å lage smoothier som metter litt mer enn de med bare frukt og bær, slik som de fleste butikksmoothiene. Og ikke minst så er det myyye billigere! Og det kommer jo alltid greit med ;)

Fornøyd liten gutt ♥
DSC_0401 DSC_0427

Advertisements

3 thoughts on “Gjenbrukbare smoothieposer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s