Sommerferien er bestilt del 2

Da har vi jammen meg bestilt oss enda en liten ferietur i sommer. Jeg og mannen er jo to rastløse typer, så må ikke finne på å være for mye hjemme vet dere :P Som jeg pleier å si, hjemme er vi resten av året ;)

Denne gangen går turen til Lilleputthammer, som jeg hørte om ved en tilfeldighet. Jeg husker at jeg så vidt har sett det tidligere når vi har vært i de traktene, men da var jeg ikke helt klar over hva det var. For så vidt jeg nå har skjønt, er dette et lite paradis for småbarn. Alt er tilrettelagt for barn mellom 2 og 8 år, så her slipper Amalie å bli skuffet over alle karusellene og aktivitetene hun er for liten til å prøve. Vi har sett på en filmsnutt som ligger ute på nettsiden deres, og Amalie hoppet i sofaen av glede. Og bare det gjør at jeg også gleder meg som en liten unge. Jeg synes slike ting er så moro!

Her bestilte vi familiepakke med hotell og inngang til Lilleputthammer.
Så nå er ferien i boks! Resten av tiden har jeg bestilt strålende sol, så da skal vi kose oss her hjemme med strandturer og bading (krysser fingrene!!)

543737_10151807393032848_247382916_n-259-680-450-100 Vennebyen_lilleputthammer ZEH_2777 ZOM_7841_Lo
Alle bilder er lånt fra http://www.lilleputthammer.no

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s