Something new

God fredag! Selv om Christian har vært en liten tullekopp i natt og våknet altfor tidlig (kl. 5), tviholder jeg på at dette skal bli en fin dag. Jeg må bare få ristet bomullen ut av hodet mitt først ;) Heldigvis føles hodet mye lettere allerede.

Denne helgen har vi egentlig ingen planer, men noe sier meg at det kommer til å forandre seg fort, for vi har egentlig masse som må gjøres. Om bare en uke skal vi feire ett årsdag her i huset, og jeg har ikke kommet i gang med planleggingen i det hele tatt! Nå kommer vi nok ikke til til å gjøre så altfor mye ut av feiringen, men litt må vi jo stelle. I kveld tror jeg at jeg må sette meg ned å tenke litt over hvordan vi skal gjøre det.


Ser dere forresten noe nytt? I går kveld fikk jeg plutselig for meg at det var på tide med en oppdatering av utseendet på bloggen, og et par timer senere følte jeg meg ferdig. Resultatet ser dere her. Jeg har lenge tenk at jeg ikke var helt fornøyd med det forrige oppsettet jeg hadde, da jeg ikke hadde mulighet til å ha noe i sidekolonnene. Men det har jeg nå! Det eneste jeg ikke har fått opp og gå er tilkoblingen til facebooksiden min. Det er lagt inn, men virker ikke, så det får jeg se på senere i dag. Jeg trodde også jeg skulle savne den rosa bakgrunnen, men når headeren kom på plass så syntes jeg dette ble mye finere. Alt passet så godt sammen. Tidligere hadde jeg heller ikke noen bilder på fremsiden, og det er også noe jeg har savnet. Haha, nå er det ikke noen tvil om hvem som er Mamma Marianne lenger ;)

Ha en fin fredag!

header-mamma-marianne

Advertisements

2 thoughts on “Something new

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s