Øyebetennelse og tann på vei

Stakkars lille gutten min, han er ikke pigg om dagen. Han spiser nesten ikke, han sover veldig urolig, spesielt på dagen, smilet sitter ikke så løst som det pleier og i dag har han fått løs mage også, alle tegnene han pleier å ha ved tannfrembrudd. Og rett før jeg la han syntes jeg at jeg så en liten tannspiss som akkurat hadde brutt igjennom, den siste av hjørnetennene. Siden den tydeligvis er gjennom nå, håper jeg har formen hans er litt bedre i morgen ♥

I går var vi forresten hos legen, og da vi kom inn på kontoret hennes hadde hun allerede øyedråper klare til han. Hun hadde spottet oss da hun hentet inn en pasient litt tidligere, og da hun hadde kastet et blikk i vår retning hadde hun sett hva som feilte lillegutt med en gang, det var ikke tvil om at det var øyebetennelse. Dråpene har hjulpet veldig fort, og allerede i dag er han nesten helt fri for puss.

Med både tann ute og øyebetennelse under kontroll lover det godt for feiring av ett årsdagen til helgen, og ikke minst helgen etter der igjen. I år deler vi opp feiringen i 3, så her skal lillegutt virkelig bli gjort stas på! Det er helt uvirkelig, men om bare noen dager har jeg en ettåring i hus! ♥

DSC_0607
DSC_0693
DSC_0684

Advertisements

2 thoughts on “Øyebetennelse og tann på vei

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s