Noen tanker før den store dagen

I kveld har jeg litt sommerfugler i magen, for i morgen er det en veldig stor dag her i huset. Min lille babygutt fyller 1 år! ♥

Men når det nærmer seg fødselsdag for barna mine, blir jeg alltid litt ekstra tankefull. Tanker om hvor utrolig heldig jeg er, som har to friske og glade barn, som vokser opp i et av verdens beste land, trygge og helt uvitende om den ondskapen som fins der ute. Det er jo alt jeg kunne ønske for dem, i det store og hele. Det gjør meg egentlig helt målløs, når jeg tenker på bildene jeg ser på nyhetene hver eneste kveld, alt det vonde som skjer. Tenk at mine barn er så heldige! Tenk at jeg er så heldig. I morgen skal gutten min feires som bare det, men i år har jeg latt alt det ekstra «dillet» ligge. Det blir litt pynt, mat og masse kake, men ikke noe ekstraordinært. Jeg elsker egentlig å pynte til fest, men akkurat nå føles det ikke så viktig. Så lenge Christian har en bursdag fylt med kjærlighet og godhet, så holder det i massevis.

Tenk om alle barn kunne være like glade og trygge som denne lille gutten ♥DSC_0861

Advertisements

6 thoughts on “Noen tanker før den store dagen

  1. Merker selv det er mye enklere å være takknemmelig for de «små» (men store) tingene i livet som vi tar forgitt etter at jeg ble mamma. Bare det å ha en velskapt, frisk, glad og fornøyd gutt gjør meg så lykkelig at jeg bobler over :)
    Gratulerer så mye med dagen til 1åringen! Stoor gutt blitt :D

  2. Jeg får frysninger! Akkurat som du kommenterte hos meg – det er akkurat sånn jeg føler det også! Vi er så utrolig heldig! <3 og gratulerer så mye med overstått ettårsdag for den fine gutten din <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s