Hipp hurra for verdens beste gutt!

I dag er den store dagen – lillegutt fyller ett år! 

Og vi har feiret han som bare det! I dag har vi hatt bursdagsselskap nummer 1 av 3. Hovedpersonen selv merket ikke så mye til det, og ville ikke engang smake på bursdagskaken sin. Men litt senere fikk han fatt i en muffins, og den gikk rett ned, og så klarte han jammen meg å få fingrene i noen chipsflak også, og det gikk i hvert fall ned på høykant. Jaja, man blir jo bare ett år en gang ;)

I dag var det en del av min familie som var her, og vi har kost oss masse. Alltid godt å få samlet folk! Men jeg tror vi alle var slitne når klokken nærmet seg seks og folk begynte å pakke seg hjemover. Tipper jeg vet om en liten nevø som sover som en stein i natt, og det gjør nok vi også. Nå ligger vi her på sofaen, og slapper litt av før leggetid, mens kjøkkenet ser fullstendig bombet ut, men det får vi ta i morgen tidlig, når energien er på topp igjen ;)

Det er så rart å tenke på at for nøyaktig ett år siden, så lå jeg på sykehuset med en nyfødt liten gutt i armene mine. En helt perfekt, liten gutt. Min elskede Christian. 


Her kommer et bilderas fra dagen vår!

Nesten klart for gjester – mangler bare litt pynt, men det rakk jeg aldri å få tatt bilde av.DSC_1026
En kvist med Hortensia fra hagen. Min favoritt ♥DSC_1028«Kommer gjestene snart nå, mamma?» Ei lita jente som venter veldig ♥
DSC_1065Prøvde å få et fint bilde av seleshortsen jeg har strikket – uten hell. Haha, dette ble det beste. Hakke tid til å stå i ro, må skjønne ♥
DSC_0017
DSC_0025
Tacotid! 
DSC_1077DSC_0154 DSC_0313DSC_1120Gille, gille ♥DSC_0197
Håper dere har en fin helg!

Advertisements

7 thoughts on “Hipp hurra for verdens beste gutt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s