Siste dag på liten avdeling

På onsdag hadde Amalie sin siste dag på liten avdeling i barnehagen. Selv om hun bare flytter noen meter, og Christian skal inn på den samme lille avdelingen om en god måned, syntes jeg allikevel at det var vemodig. Det er enda litt uvant at hun har blitt så stor.

Amalie har hatt to så fine år, sammen med de beste ansatte. Vi tar bare med oss gode minner, så jeg ville gjerne gi en liten ting. Vi prøvde oss frem med litt forskjellig, jeg og Amalie, men endte opp med at jeg skrev noen ord og rammet inn. En liten hilsen fra Amalie ♥

DSC_0661 DSC_0671

Advertisements

2 thoughts on “Siste dag på liten avdeling

  1. Åh, jeg måtte puste en ekstra gang etter å ha lest det, jeg ble nesten på gråten. Så snille og gode dere er. Så heldige dere er som har en sånn barnehage!
    Ikke det at vi ikke er fornøyde med barnehagen.. Men det har vært mye tull dette året. Som heldigvis ikke har preget ungene, men noe mange foreldre har reagert sterkt på. Personalsaker osv. Det ser ut til at det blir litt omrokkeringer/utbyttinger fra høsten, så håper vi kan bli superfornøyde etter neste barnehageår :-)

    1. Åh, så koselig å høre <3 <3 Ja, føler vi er veldig heldig med barnehagen vår, den er helt topp! :) Håper det ordner seg hos dere også, men godt at ikke barna har merket noe i hvert fall.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s