Bursdagsfeiring nummer 3

Puh, da var den tredje bursdagsfeiringen for Christian i boks. Det er ikke verst å feire 1 årsdagen sin tre ganger! Men nå holder det ;) Hehe, men det har vært kjempekoselig, og veldig greit å dele det opp når vi har så stor familie, og ikke all verdens plass rundt spisebordet.

I dag var vi ikke så mange til bords, og det var tydelig at lillegutt likte det bedre slik, enn i de foregående selskapene, hvor det har vært ganske livat i stuen ;) (Det kan du lese om her; Bursdagsfeiring nummer 1 og
Bursdagsfeiring nummer 2). Han var i strålende humør og showet til og med litt. Og så spiste han kake, noe han ikke har vært interessert i de andre gangene. Ikke at det var noe mål, men jeg synes det var litt koselig å ha bilde av en kakespisende bursdagsgutt. Det var ikke mye kake som gikk ned i den lille magen, men det var tydelig at det falt i smak.

Nå er ettåringen min feiret ferdig for et helt år, min lille store gutt! ♥

DSC_0056 DSC_0067 DSC_0072 DSC_0081 DSC_0082


Give away i samarbeid med Smudis

I dag er også dagen for å trekke en vinner av give awayen jeg har hatt gående den siste uken, hvor du kunne vinne 8 gjenbrukbare Smudisposer og trakt.

Og den heldige vinneren er………   Lena Susann!

Lena Susann, du får en mail av meg om litt. Gratulerer! Jeg bare vet at du kommer til å bli kjempefornøyd :D

Og til dere som ikke vant, så får du tak i Smudisposene til en veldig grei penge HER. Ta en titt!

DSC_0363

Advertisements

4 thoughts on “Bursdagsfeiring nummer 3

  1. Gratulerer så mye med overstått feiring, det er klart en så fin fyr må feires tre ganger…. :-D Med fire tette gutter er ikke våre unger så heldige, her inviterer vi med streng beskjed om at de ikke får lov til å dele seg opp og spre besøket utover flere dager. Blir det flere unger nå må vi vel begynne å slå sammen dagene, også….. ;) (Jeg bare tuller, altså, det hender ofte at noen velger å komme andre dager og så må man feire tre dager til ende..) :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s