Sommerferie!

Mannen er endelig ferdig på jobb, og nå har hele familien offisielt ferie! Det er så godt å være samlet hele gjengen her hjemme. Samtidig prøver jeg å unngå å tenke på at permisjonen min faktisk er over. Jeg har også offisielt sommerferie, og om en måneds tid begynner Christian i barnehagen og jeg begynner på jobb. Hmmmm… Det blir rart! Så derfor venter jeg med å fokusere på det. Nå skal vi ha sommerferie først!

Om bare noen dager reiser vi til Lilleputthammer, men enn så lenge så koser vi oss i sommerværet her hjemme. Hus- og hundepasser er bestilt, og i morgen begynner jeg så vidt å tenke på pakkingen. Vi blir ikke vekke lenge, men det er en del som skal være med med to små på tur. Å, som jeg gleder meg til å reise! Nå er det lenge siden vi har hatt oss en liten ferietur ♥

PS: Det blir nok litt stille her på bloggen nå som det er ferie, men jeg oppdaterer stadig Snapchat. Du finner meg som MarianneDavoy, om du vil følge med ♥

Grillings
DSC_0086
 Hagens første jordbærDSC_0095 Vi er egentlig ganske gale! (Amalie bak kamera!♥)DSC_0188

Advertisements

2 thoughts on “Sommerferie!

  1. Nyt ferien, og riktig god tur til Lilleputthammer! Der er det så koselig og gøy! :) Pariserhjulet på Lilleputthammer må være verdens søteste, tror jeg. :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s