Hjemmesydde tights

DSC_0128Som jeg har nevnt her tidligere, så har jeg så vidt begynt å sy litt. Jeg er enda HELT  nybegynner, men jeg prøver meg frem og har nå sydd mine første tights til Amalie. Det var faktisk ganske lett, og Amalie ble veldig fornøyd med resultatet. Hun har alt brukt den masse! Hihi, det gjør det jo så klart ekstra moro, og gir meg god motivasjon på veien videre ;)DSC_0147 Nå har jeg et par nye syprosjekter på gang – noen helt enkle shorts og et par erteposer, så Amalie kan kaste på boks. Dere som følger meg på Snapchat (MarianneDavoy) har allerede fått et lite glimt av boksene som vi har pyntet. De blir så søte! Kanskje jeg rekker å få erteposene ferdig i kveld, for mannen skal avgårde en tur, så da blir det nok litt sytid til mor innimellom legging og pakking. Jeg viser dere etter hvert! :)

Kos dere med fredag, og forhåpentligvis SOL! :D

DSC_0132DSC_0154

Advertisements

2 thoughts on “Hjemmesydde tights

    1. Takk :):) Hehe, den følelsen kjenner jeg igjen! Jeg kranglet med den dumme maskinen i mange år, før den plutselig begynte å oppføre seg eksemplarisk en dag :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s