Lilleputthammer

Endelig har vi kommet oss på tur! Amalie har jo gledet seg så lenge, så nå var det godt å endelig komme opp hit. Vi begynte dagen tidlig, og dro avgårde hjemmefra allerede før klokken var syv. Vi var fremme rundt halv tre, så det var en lang kjøretur, men den gikk over all forventning. Jeg hadde nok trodd at Christian ville bli litt urolig i løpet av alle disse timene, men det gikk så fint! Både Amalie og Christian satt fint, og de koste seg i baksetet. Vi hadde også en del stopp, så det hjalp jo godt på, viktig å få ut litt energi innimellom ;)

Da vi kom frem, var det rett inn på hotellet og rigge oss litt til, før vi dro bort til Lilleputthammer, som ligger rett ved siden av.

DSC_0578 DSC_0587 Vi fikk testet det meste av karuseller og lekeplasser, men vi må tilbake en tur igjen i morgen for å bli helt ferdig. Lilleputthammer passet perfekt for Amalie, og hun har hatt det kjempemoro! Alt av karuseller og lekeplasser falt i smak, og i kveld var hun med sin tante, onkel og fetter på Vennebyen-show, som hun også gav tommel opp.DSC_0627 DSC_0645 Christian har testet ut parkens sandkasser og sklier, og var godt fornøyd med det. Vi kom ganske sent i dag, så det var stille og rolig, og god plass for ungene til å løpe uten å komme ut av syne for oss. Deilig! DSC_0660Nå prøver vi å finne roen på hotellrommet, men det er jammen ikke lett med fire personer på et lite rom. Neste gang vi skal på tur må vi nok oppgradere til noe med avskilt soverom, så de små kan få sovnet i fred.

I morgen lurer vi på å turen til Hunderfossen, men er Amalie litt for liten for det? Noen som har vært der?

Nå slukker vi lyset her, og håper at vi søvnen kommer til oss snart ;)

God natt!

PS. Snapchaten min blir stadig oppdatert! Du finner meg som MarianneDavoy, om du vil følge med :)

Advertisements

2 thoughts on “Lilleputthammer

    1. Lilleputthammer var kjempegøy for de små, jeg er sikker på at Amalie kunne vært der en hel uke uten å gå lei :) om dere skal opp der, er et lite tips å ta med dere niste. Maten var ikke noe å skryte av, men ellers var det greit :)

      Det ble ikke noen tur i Hunderfossen på oss, da vi følte det ble litt dyrt i og med at vi også skal til Legoland, så vi sparer det heller til en annen gang, men greit å vite at det passer fint for de minste også :):) det er sikkert ikke så mange år til vi skal oppover igjen :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s