Pakket og klar

I hvert fall nesten… Litt smått er det igjen, men det tar vi i morgen tidlig. Nå skal mannen snart begynne å bære alt ut i skiboksen, og han har brukt store deler av dagen på å vaske bilen både utvendig og innvendig, så den er ren og pen til i morgen. Deilig!

Nå er vi så klare for Legoland og Lalandia altså!

Hehe, men den lille karen her tar det hele med knusende ro, som dere ser ;)DSC_0733


I går fikk endelig Christian sitt første par med sandaler. Jeg vurderte å la være å kjøpe, og bare la han gå med de vanlige skoene sine, siden sommeren ikke akkurat har vært veldig varm, men da vi var i Lilleputthammer syntes jeg så synd på han. Han så så varm ut på de små føttene sine! Så da var det rett ut og finne noen gode sandaler da vi kom hjem. Og flaks for oss så var det slag på sandaler allerede, så da gjorde vi et godt kjøp på disse deilig Ecco-sandalene. De var bare så myke og gode, men samtidig stabile og faste. Så nå er det bare å passe seg for en liten gutt i full fart ;)

DSC_0737 DSC_0768 DSC_0803 Frem til nå har han ikke turt å gå ned disse to trinnene til plenen, men i dag prøvde han seg. Han var så søt, det tok litt tid før han fant ut hvor han kunne sette beina, så da lå han og viftet med dem alle veier. «Hey, hvor er det derre trinnet hen??» Men det gikk ikke så lenge tiden før han fant det ut og løp avgårde i racerfart. Hmm, det var egentlig veldig greit så lenge han ikke turte å gå ned der… ;)  DSC_0811DSC_0781
Vel nede, og i full fart avgårde ;)
DSC_0797

Advertisements

3 thoughts on “Pakket og klar

  1. Så flink gutt ;) Men skjønner det ikke er bare bare når han blir enda mer mobil hehe… Men sånn er det, mer og mer travelt for hver dag som går. Slik er det her også, men mini på 10 måneder. Gruer meg litt til han begynner å gå, men gleder meg selvfølgelig også ;)
    God tur, kos dere og ha en fortsatt fin fin sommer !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s