Kaste på boks

Jeg og Amalie har hatt et lite prosjekt gående denne sommeren; vi ville lage noe gøy vi kunne ha ute i hagen og valget falt på erteposer og bokser, et kaste på boks-spill. Nå har vi endelig fått det ferdig, og Amalie er så fornøyd. Hun elsker å få boksene til å fly avgårde og helst lande på noe hardt, så de skrangler i vei ;)

DSC_0918Vi har samlet hermetikkbokser i en liten evighet for å få nok, og har nå en hel hylle i kjøkkenskapet som er fylt opp av bokser i alle mulige størrelser, da vi måtte prøve oss litt frem på hvilke vi skulle bruke. Vi endte på maisboksene fra First Price, de hadde akkurat passe størrelse. Erteposene har vi sydd og fylt med tørkede erter og boksene har vi pyntet med stoffremser. Noen i dongeri, klippet ut av en av mannens gamle bukser, og den andre halvparten i et stoff jeg hadde liggende. Sistnevnte sydde jeg rundt kantene så det ikke skulle rakne, før vi limte det på.  DSC_0914 DSC_0920 DSC_0935
Nå må vi bare skyndte oss å få spilt litt før sommeren er helt over, selv om jeg egentlig føler at høsten allerede er her. Senere i dag skal vi kose oss med hjemmelaget betasuppe, og det er jo i hver fall høst. Men det kjennes helt greit, jeg elsker høsten og vi er (snart) klare for barnehagestart og jobbstart.

Dere må ha en fin dag ♥

Advertisements

4 thoughts on “Kaste på boks

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s