Nytt prosjekt på pinnene

I dag har jeg endelig blitt ferdig med Acne-genseren min! De siste trådene ble festet for bare en liten halvtime siden, og det var en deilig følelse. Denne genseren har jeg strikket på i 9 måneder! Nå skal det nevnes at den har blitt lagt til sides mang en gang, for jeg blir fort litt rastløs av å skulle strikke på noe så stort for lenge om gangen. Men endelig, altså! Og den er allerede i bruk. Nå var det så kaldt her inne at jeg like godt tok den på, og den varmer helt perfekt. Den er strikket i alpakkaull, favorittullen min, som er så utrolig deilig og myk ♥ Bilde kommer litt senere i uken, men om du følger meg på Snapchap (MarianneDavoy), så kan du se den der :)

DSC_0006 DSC_0009Det er godt å være ferdig, men pinnene skal få kjørt seg igjen allerede i morgen. Amalie mangler noe godt ulltøy til å ha i barnehagen, så nå skal jeg prøve meg på en genser til henne. Jeg har falt helt pladask for Snøløvgenseren, som jeg kom over på instagramprofilen til Knits and pieces. Den er så fin! Jeg drømmer om en matchende til meg selv også, haha, men det får komme senere. DSC_0014 DSC_0025 Er den ikke fin? Jeg gleder meg til å kle opp jenta mi i denne ♥ Nå blir det intensiv strikking fremover, slik at det forhåpentligvis går litt raskere med denne genseren enn min ;) Ha en fin kveld, dere ♥DSC_0029

Advertisements

2 thoughts on “Nytt prosjekt på pinnene

    1. Hehe :) Jeg har brukt flere år (til og fra, vel og merke) på å lære meg selv det, så er så glad at jeg endelig kan lage noe helt på egenhånd nå :) Hiv deg uti det du å! :):)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s