Christian 13 måneder

Her om dagen ble Christian hele 13 måneder, og den siste tiden synes jeg at han har blitt så utrolig stor. For tiden er han både høyt og lavt, og egentlig tror jeg at han er en klatremus, forkledd som en liten gutt. En liten, hyper klatremus ♥ For denna gutten er det fart i, og han klatrer på alt han finner.  Heldigvis er det ikke ofte han detter og slår seg, men jeg skal love deg at hjertet mitt gjør noen ekstra hopp innimellom. Han er jo så rask, at jeg sjeldent rekker frem før han allerede har klatret til topps. Jeg får i hvert fall trimmen min, her blir det ikke mye avslapping før guttebassen sover søtt ;) Og han sover heldigvis godt! Han sover fremdeles to, av og til tre, ganger om dagen, og om kvelden sovner han gjerne rundt halv syv. Da sover han til 5-6 neste morgen, minus et par oppvåkninger.

DSC_0771Han skjønner mer og mer av det vi sier til han, for hver dag som går nå. Han kan hente en bok og gi oss kos, om vi spør etter det, han viser hvor stor han er, klapper og vinker. Han har ikke sagt noen ord enda, men han har sine egene lyder som han bruker når han vil si noe, og han gir tydelig beskjed, så kommunikasjonen er stort sett på topp.DSC_0736 Christian har alltid vært en rolig, liten sjel, men i det siste har det våknet et skikkelig temperament i han. Han kan bli så sint, så sint! De er så utrolig søte i denne alderen, så jeg må jo bare le litt av han, der han freser rundt ♥ Heldigvis går det fort over og så er han blid som ei sol igjen.DSC_0738 Han elsker å utforske verden, og vil helst få lov til å tuste rundt alene. Hvor jeg er, er ikke så nøye, så lenge han får lov til å gjøre som han vil. Han er en liten tøffing, akkurat som storesøsteren sin. Akkurat dette, gjør at jeg tror det blir en grei barnehagestart om halvannen uke. Jeg tror han vil trives kjempegodt! Nå er han jo godt kjent i barnehagen fra før også, han har vært med ved levering og henting stort sett hver eneste dag, så helt nytt blir det ikke for han. Det jeg er mest spent på, er hvordan han synes det blir å være vekke fra oss så mange timer om gangen, for det er han ikke vant til, men jeg tror nok det også vil gå ganske greit.

Christians favoritter: å KLATRE på ALT han ser
Ikke så gøy: Når Amalie får noe som ikke han får. Fra nå av må det være likt!
Kallenavn: bassen, gærningen (Haha, stakkars ♥)
Lengde og vekt: 10 kg og 76 cm
Tenner: 12

DSC_0763 Her kan du lese om Amalie 13 måneder.

Følg meg på Snapchat for flere oppdateringer! Du finner meg som Marianne Davoy :)

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s