Tilbake til hverdagen

Hverdagen er over oss igjen, i hvert fall sånn halvveis. Mannen er på jobb, mens jeg og barna fremdeles er hjemme. Tempoet vårt har roet seg betraktelig, og det virker det som Christian setter stor pris på. Han har gått fra å være i 100 (000) til sitt normale jeg, og det kjennes veldig greit. Haha, men jeg skal ikke klage, jeg har fått løpt av meg et par kilo i sommer, bare på grunn av den lille gutten min ;)

Nå nyter vi de siste dagene her hjemme, før det braker løs med barnehagestart til tirsdag, og jobb for meg på onsdag. Det blir rart! Jeg er veldig spent på hvordan dagene våre kommer til å bli, det vil jo uten tvil bli en smule hektisk, tenker jeg. Om morgenen er det meg som kommer til å ha de små og levere dem i barnehagen, mens mannen ordner opp om ettermiddagen. Men bare vi finner noen gode rutiner, så går det nok så greit.


I dag tok jeg med de små ut på en liten bærtur, bare rett her i nærområdet. Begge to syntes det var kjempemoro, men det ble ikke så mye plukking vi rakk. Og det lille som ble plukket, forsvant like raskt ned i to små mager ♥ Heldigvis var det masse bær, så jeg får prøve meg på et par turer litt senere igjen ;)

DSC_0009 DSC_0016

Advertisements

2 thoughts on “Tilbake til hverdagen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s