Kortbukse med seler

Jeg tror aldri jeg fikk vist dere kortbuksen jeg strikket til Christian i våres. Eller, jeg vet jeg la ut et lite bilde, knipset mens han løp forbi i full fart, men det teller ikke ;) Så her kommer noen nye bilder, så dere kan ta en bedre titt. Oppskriften er fra Sandnes Garn, hefte 1408, og heter kortbukse med seler.

dsc_0122

Jeg synes den er så søt! Derfor var det ekstra bittert når jeg i dag oppdaget at den begynner å bli litt liten. Nå skulle jeg virkelig ønske at vi hadde fått brukt den mye mer enn vi har gjort, etter alle de timene jeg la ned i den. Nå har jeg i hvert fall lært det til neste gang! Og da skal jeg huske å strikke litt ekstra stor størrelse også ;)

DSC_0098DSC_0088 DSC_0033 DSC_0069

Advertisements

2 thoughts on “Kortbukse med seler

  1. Å så herlig! Den var kjempefin ☺️ Så flink du er til å strikke. Ja, det er så kjedelig når ting som er ekstra fine begynner å bli små.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s